5 преміальних тем для смартфонів Xiaomi, які обов’язково варто спробувати

Компанія Xiaomi пропонує потужну графічну надбудову на своїх смартфонах. Але ці 5 тем вам обов’язково варто спробувати. Ми вже протестували їх на нашому редакційному смартфоні Xiaomi Mi 9 Lite з системою MIUI 12.0.5, і вони дійсно працюють без збоїв.

Як активувати теми?
Щоб встановити ці теми для смартфонів Xiaomi, вам необхідно змінити регіон, обраний у вашій моделі, на Індію. Ви можете знайти цю опцію в налаштуваннях вашого смартфона. Після завантаження та налаштування вашої улюбленої теми ви можете повернути настройки на вихідний регіон.

1. Тема Brave v12
Перша тема в сьогоднішній статті – це тема під назвою Brave v12. Вона вирішена в світлих і сірих мотивах, які доповнюються барвистими іконками. Цю тему оцінить кожен шанувальник простого і мінімалістичного дизайну, який також використовується в віджети. Ви можете завантажити тему за наступним посиланням.

2. Magistic Dark


Друга тема, яку ми пропонуємо встановити, це Magistic Dark. Як випливає з назви, ця тема налаштована на темні мотиви зі зменшеними значками і дуже простий і елегантною панеллю повідомлень. Тема підтримується MIUI 12, і ви можете завантажити її за наступним посиланням.

3. Azyteck LineUI Vip


Якщо ви шанувальник чогось більш сміливого, не сумнівайтеся і спробуйте тему під назвою Azyteck LineUI Vip. Ця тема містить чорні, зелені та сині елементи, які доповнені цікавим дизайном, що нагадує відеогру. Досить велика графічна тема підтримується версіями MIUI 11 і MIUI 12, і ви можете завантажити її за відповідними посиланнями – для MIUI 11 і для MIUI 12..

4. Future Light v12


Для тих, хто більше цінує світлі тони, є тема Future Light v12. Білий колір в поєднанні з сірими елементами доповнений барвистими кольоровими іконками і цікавим віджетом годин. Тема MIUI 12 не підтримується. Ви можете завантажити її за наступним посиланням.

5. Space Star v12


Остання тема в сьогоднішній статті – це тема з назвою Space Star v12. Графіка на тему темної планети пропонує можливість настройки екрану блокування. Тема підтримується версіями платформи MIUI 11 і MIUI 12, ви можете завантажити її за відповідними посиланнями – для  MIUI 11 і для MIUI 12.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.