Секрети MIUI 12: як звільнити багато місця на Xiaomi за 30 секунд

Ні для кого не секрет що операційна система на комп’ютері, як і системна пам’ять смартфона поступово забивається. В системі залишаються тимчасові файли, кеш, і інші огризки інформації після установки додатків і копіювання даних.

Найрадикальніший спосіб – зміна смартфона раз в 2-3 року. Якщо витрачати гроші не хочеться, а ваш мобільний пристрій повністю вас влаштовує, то ми рекомендуємо робити раз в пару років повний скидання налаштувань смартфона, відновлюючи всі з нуля. Це дозволить підвищити продуктивність і почистити пам’ять і накопичився непотрібного сміття.

Однак є і більш тонкі способи. Однією з причин зникнення вільного місця – папка Thumbnails. Якщо говорити коротко, то кожна картинка, фотографія на смартфоні дублюється невеликий мініатюрою. Робиться це для прискорення роботи пристрою і швидкого завантаження фотографій при повторному запуску Галереї. Як же знайти цю злощасну папку? Відкриваємо в будь-якому диспетчері файлів «DCIM»> «.thumbnails». Просто видаляємо папки, а щоб вона не з’явилася в майбутньому, створюємо порожній файл з ім’ям .thumbnails. Втім ми не рекомендуємо вдаватися до подібних дій, вони можуть негативно позначитися на продуктивності.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.