Клієнти в подиві: “Нова Пошта” накрутила тарифи

“Нова пошта” прийняла рішення підвищити тариф на доставку посилок. В “Новій пошті” офіційно заявили, що вже з 20 березня поточного року компанія підвищує тарифи. Зростуть послуги доставки і упаковки посилок, повідомляє прес-служба компанії.

Зазначено, що нові тарифи почнуть діяти з 20 березня 2021 року. У компанії “Нова пошта” відзначають, що не хотіли йти на такий крок, але нинішні умови їх змусили це зробити. Керівництво компанії підкреслило, що усвідомлює складність економічної ситуації в зв’язку з пандемією, викликаної коронавирусной інфекцією, але не має іншого виходу. У прес-службі відзначили, що компанія довго не наважувалася на такий крок, але в зв’язку з інфляцією, цінами на бензин та іншими витратами, вони вирішили підвищити тарифи.

В “Новій пошті” підкреслили, що працювали на межі і надавали допомогу країні в боротьбі з COVID-19, закуповуючи необхідне медичне обладнання, а також засоби захисту для медичних працівників.

Керівництво компанії обіцяє, що підвищення цін буде незначним. Вже трохи більше, ніж через тиждень з 20 березня вступлять в силу нові тарифи на упаковку і відправку посилок.

Зазначено, що базові послуги зростуть приблизно на 5 грн. Що ж стосується тарифу за упаковку, то він виросте від 1 до 6 грн.

У той же час, компанія вирішила скасувати додаткову плату за ручну обробку при відправці посилок, розмір яких складає від 70 см по одній зі сторін відправлення. Однак, є одна умова – упаковка буде проводитися за умовами компанії “Нова пошта”.

 

Такі посилки будуть відправляти за базовим тарифом. Головне, щоб вони були упаковані в коробку, гофрокартон або ж в плоску упаковку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.