“Укрзалізниця” обмежує висадку і посадку ще в одній області

“Укрзалізниця” обмежує висадку і посадку, а також продаж квитків на Закарпатті у зв’язку з введенням в регіоні посиленого карантину.

“Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що стосується віднесення Закарпатської області до” червоної “карантинній зоні,” Укрзалізниця “з 8 березня, і до кінця дії посиленого карантину, призупинить продаж квитків в зазначений регіон. Крім того, обмежить висадку і посадку пасажирів з уже придбаними квитками на дати після 9 березня включно “, – пояснили в компанії.

При цьому до 8 березня включно всі пасажири з отриманими квитками зможуть безперешкодно виїхати або дістатися в Закарпатті залізницею.

“Наголошуємо, що до 8 березня включно всі пасажири з отриманими квитками зможуть безперешкодно виїхати або дістатися в Закарпатті залізницею», – відзначили в компанії.

«Укрзалізниця» уважно стежить за ситуацією і готова до призначення спеціальних рейсів за поданням Закарпатської ОДА для вивозу 2100 осіб з квитками на час дії карантину “, – підсумували в прес-службі.

Раніше повідомлялося про те, як в Україні було оновлено карантинне поділ на кольорові зони відповідно до епідемічною обстановкою в країні.

Відтепер в так званій “червоній” зоні виявилася ще одна область України. Всього таких областей чотири: Житомирська, Івано-Франківська, Чернівецька та Закарпатська області.

У всіх цих регіонах діють спеціальні обмежувальні заходи, спрямовані на те, щоб “розвантажити” місцеві медичні установи і розірвати ланцюжок передачі коронавируса.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.