Швидкий обмін даними Xiaomi тепер підтримується смартфонами інших компаній

Якийсь час тому Xiaomi внесла важливе зміни в прошивки своїх смартфонів і смартфонів різних брендів екосистеми: Redmi, Poco, BlackShark – всі вони підтримують стандарт швидкої передачі даних по Wi-Fi. Тепер до списку приєдналися і інші бренди. Подробиці читайте в нашій статті.

 

Відразу варто обмовитися, що перша така колаборація сталася ще в січні 2020 року, коли Xiaomi, Oppo і Vivo заявили про створення нового стандарту для бездротової передачі файлів. Тоді вона отримала назву Peer-to-Peer Transmission Alliance або «Об’єднання пирингового обміну даними». Все це дозволило власникам смартфонів від зазначених вище брендів одним дотиком передавати дані один одному, це відбувалося бесшовно, швидко і зручно, технологія аналогічна AirDrop від Apple.

Новиною стало, що список брендів, що підтримують Peer-to-Peer Transmission Alliance (і як наслідок Mi Share теж) поповнився наступними брендами: ZTE, Hisense, Asus і ROG.

Це дійсно чудова новина, адже чим більше брендів починаються підтримувати якийсь конкретний стандарт або технологію, тим масовішим вона стає і тим зручніше вона для користувачів. Якщо Apple AirDrop доступна тільки користувачам яблучної техніки, то нехай Peer-to-Peer Transmission Alliance стане таким же єдиним стандартом на терені Android.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.