В ПриватБанку ввели серйозні бонуси для власників iPhone, iPad і Apple Watch

ПриватБанк безкоштовно роздає півроку Apple Music. Лідер в Україні на фінансовому ринку банк – ПриватБанк ввів бонуси, які будуть корисні для власників iPhone, iPad і Apple Watch. Як скористатися вигідною пропозицією розповіли в прес-службі банку.

 

Скориставшись ексклюзивною пропозицією від ПриватБанку і Visa користувачі Приват24 зможуть отримати до шести місяців безкоштовного користування сервісом Apple Music і слухати більше ніж 70 млн пісень в будь-який час і в будь-якому місці. Для отримання безкоштовного доступу до Apple Music необхідно виконати кілька умов.

По-перше, потрібно зареєструватися на сторінці сайту банку “Бути Діджитал” до кінця вересня, а потім перевипустити будь-яку власну карту в Приват24 на Digital-карту Visa. Відзначається, що клієнти, які вже є активними користувачами Apple Music отримають 3 місяці безкоштовного користування музичним сервісом. А ось нові користувачі зможуть безкоштовно насолоджуватися музикою протягом 6 місяців.

До слова Apple Music – це сервіс потокового прослуховування музики, який містить понад 70 мільйонів пісень. Сервісом передбачена можливість завантаження треків для прослуховувань офлайн, в разі якщо не буде доступу до мережі інтернет. У користувачів сервісу є можливість створити власні плейлисти з улюбленими треками, ділиться музикою з друзями і знаходити цікаві добірки від редакторів Apple Music. Також сервіс аналізує музичні уподобання користувачів і щодня пропонує добірки на їх підставі.

Варто відзначити, що Apple Music можуть користуватися власники iPhone, iPad, HomePod, Apple Watch, Apple TV, Mac, CarPlay і ПК, а також доступна на Android і Sonos.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.