Офіційний анонс Xiaomi Mi 10S: ціна і характеристики вражають

Компанія Xiaomi анонсувала флагманський смартфон на базі 7-нанометровій однокристальної системи Snapdragon 870. Новинка отримала ім’я Xiaomi Mi 10S. Це вже друга модель виробника на Snapdragon 870. Перший кілька днів тому стала Redmi K40. Всього ж у світі є ще лише один девайс з цим процесором – Motorola Edge S.

Xiaomi Mi 10S буде повноцінно представлений тільки в найближчу середу, 10 березня. Сьогодні компанія опублікувала офіційні постери, які розсекретили дизайн тильної сторони. Якщо бути точніше, вони офіційно підтвердили зовнішній вигляд, оскільки чутки про смартфон ходили не один тиждень.

Разом з новим процесором модель буде обладнана акумуляторною батареєю ємністю 5000 мАч. Потужність швидкої зарядки складе 33 Вт. На тильній панелі можемо бачити основну камеру з чотирма блоками. Дозвіл головного модуля становитиме 108 Мп, а параметри інших поки не уточнюються.

Xiaomi не афішує вартість Xiaomi Mi 10S. При цьому і Motorola Edge S, і Redmi K40 на базі мобільного процесора Qualcomm Snapdragon 870 надійшли в продаж за рекомендованою ціною в Китаї від 310 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.