Характеристики і ціна Xiaomi Mi 10S: відмінностей від Xiaomi Mi 10 досить багато

Параметри Xiaomi Mi 10 ґрунтовно прокачали і видали Xiaomi Mi 10S. Xiaomi молодці, активні на ринку смартфонів і роблять все щоб скористатися ситуацією з Huawei. З цією метою вони активно розширюють модельний ряд і сьогодні був представлений Xiaomi Mi 10S, що став оновленням Xiaomi Mi 10, запропонувавши характеристики, які є актуальними сьогодні.

 

Xiaomi Mi 10S надійде в продаж 10 березня, а сьогодні компанія анонсувала його вихід і розкрила ключові характеристики. Перш за все, акцент на трьох речах: апаратній платформі Snapdragon 870, дизайну в стилі Xiaomi Mi 10 Ultra і стереодинамиках Harman / Kardon.

Але на цьому відмінності від Xiaomi Mi 10 не закінчуються. У Xiaomi Mi 10S ще запропонують дисплей з частотою оновлення 120 Гц, акумуляторну батарею ємністю 5000 мАг і дротову зарядку потужністю 33 Вт. Буде сюрприз і з камерою. Написи на блоці тильній камери вказують на наявність модуля дозволом 108-мегапікселів і 120-кратного цифрового зума.

 

Інші деталі про Xiaomi Mi 10S, включаючи ціну, компанія розкриє 10 березня, коли і стартує продаж смартфона. Цікаво, що новинка стане могильником Xiaomi Mi 10, який знятий з виробництва і зникне з полиць магазинів. Ціна смартфона 310 доларів

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.