Sony PlayStation 4 почнуть розпродавати за копійки

Ще в далекому 2013 році по всьому земній кулі стартував продаж такої ігрової приставки, як Sony PlayStation 4, а має вона дуже великою продуктивністю і цілої масою різних інших особливостей. Втім, привабливою вона була на старті продажів і протягом декількох років після нього, тоді як тепер, у 2021 році, багато людей вважають цю консоль застарілою. За весь її життєвий цикл для неї встигли випустити понад дві тисячі різних ігор, причому серед таких чимало різного роду ексклюзивних проектів, що дозволяють отримувати максимально багато задоволення і позитивних емоцій від проходження ігор. На щастя для всіх тих, хто ще не купив собі PS4, тепер це можна зробити на дуже вигідних умовах.

Вся справа в тому, що великий український магазин вважає за необхідне влаштувати спеціальну пропозицію, в рамках якої кожна людина може легко і просто купити собі ігрову приставку Sony PlayStation 4 на дуже вигідних умовах, причому настільки вигідних, що ще недавно про щось подібне всім могли тільки мріяти, тому що інакше в даному конкретному випадку ніяк бути навіть і не може. Кожен, хто придбає собі цю консоль, гарантовано залишиться їй задоволений, тому що пропонує вона масу можливостей, тим більше що в комплект поставки до PS4 Slim, яка продається в даному конкретному випадку, входять відразу три гри, є усіма з яких Spider-Man, Horizon Zero Dawn і Gran Turismo Sport.

Ці відеоігри пропонують геймерам просто приголомшливий користувальницький досвід, і це дуже позитивно відбивається на її привабливості для всіх людей, які проживають деінде. До недавнього часу про щось подібне все могли тільки мріяти, але тепер, зараз, справи йдуть інакше. В акції бере участь ігрова приставка Sony PlayStation 4 Slim з накопичувачем на 1 ТБ, на якому можна розмістити близько двох десятків цифрових копій ігор, і це, звичайно, робить все це пропозиція максимально вигідним і привабливим. Кожен, хто купить собі PS4, гарантовано залишиться їй задоволений, тому що інакше в даному конкретному випадку бути навіть і не може. Це електронний пристрій забезпечує просто приголомшливий користувальницький досвід.

Крім того, всі учасники акції бонусом отримують преміум-підписку PS Plus на три місяці, що дозволяє грати у відеоігри по мультиплееру і отримувати по кілька ігор абсолютно безкоштовно кожен місяць. Знову ж таки, до недавнього часу про щось подібне все могли тільки мріяти, однак тепер, зараз, справи йдуть вже зовсім інакше, у чому запросто легко і просто може переконатися кожен чоловік, який про це так і зовсім взагалі тільки забажає. Акцію влаштував магазин «Пром», пропонуючи всім особам старше 18 років купити PS4 в розстрочку на десять місяців.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.