Незвичайний смартфон Xiaomi Mi 11 Ultra вже готовий до презентації

Інсайдери повідомляють, що смартфон з модельним номером M2102K1G вже схвалений для виходу. Цікаво тут те, що ринкова назва смартфона з даним номером звучить як Xiaomi Mi 11 Ultra або Xiaomi Mi 11 Extreme Commemorative Edition. Подробиці читайте в нашій статті.

Очевидно, що Xiaomi продовжує ту ж стратегію, як і в минулому році, коли після смартфонів Mi 10 і Mi 10 Pro були представлені Mi 10 Ultra і Mi 10 Extreme Commemorative Edition. Новий Mi 11 Ultra повинен буде отримати “прокачану” камеру в порівнянні з базовим Mi 11. Крім цього, смартфон повинен отримати незвичайну фішку: окремий дисплей на задній панелі, поруч з блоком основної камери. Даний дисплей може використовуватися як дзеркало при створенні селф-знімків на основну камеру.

До речі про основну камері: головним датчиком повинен стати 50 Мп модуль Sony IMX766, його доповнять 48 Мп ширококутний об’єктив і 48 Мп телеоб’єктив з 5-кратним оптичним і 120-кратним гібридним зумом.

Xiaomi Mi 11 Ultra отримає 6,81-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2К і підтримкою частоти відновлення 120 Гц. За автономність буде відповідати акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 67 Вт. Також варто очікувати наявності захисту за стандартом IP68.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.