iPhone 12 Pro сильно подешевшав

Вартість популярного смартфона Apple знизилася приблизно на 15%. Відповідно до каталогу проекту Айтіпедія, iPhone 12 Pro з накопичувачем на 128 гігабайт подешевшав до 19 000 гривень.

– Спочатку ціна iPhone 12 Pro була занадто високою для українського ринку, тому після зниження дефіциту ціни почали падати, – зауважили журналісти.

Відзначається, що ця модель користувалася популярністю серед смартфонів Apple. А в кінці минулого року спостерігалася нестача пристроїв. Сильне здешевлення гаджета зв’язали не стільки з падінням попиту, скільки з налагодженням поставок в магазини електроніки.

Крім того повідомляється, що зниження ціни на базовий смартфон серії iPhone 12 з накопичувачем 64 гігабайти. Тепер його можна придбай за 22 000 гривень. Як повідомляли з сайта«Чайна ревю», iPhone 12 можуть створювати електромагнітні завади, які діють на кардіостимулятори та інші медичні пристрої.

У розміщеному на сайті компанії Apple офіційному документі повідомляється, що електромагнітні перешкоди відбуваються через нової системи аксесуарів MagSafe. У ній є магніти, а в зарядний пристрій містяться радіомодулі. Через це в роботі деяких медичних приладах може відбуватися збій.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.