Стала відома ціна глобальної версії Xiaomi Redmi Note 10

Компанія Xiaomi анонсувала глобальну версію смартфона Redmi Note 10. Стандартне видання десятого покоління надійде в продаж на AliExpress вже в понеділок, 8 березня.

Новий смартфон несе на борту скромну 11-нанометровій систему на чіпі Qualcomm Snapdragon 678 в парі з 4 ГБ оперативної пам’яті. Місткість вбудованого сховища склала 128 ГБ або 64 ГБ залежно від модифікації. Модель отримала акумулятор зарядної ємністю 5020 мАг і підтримує швидку зарядку потужність 33 Вт через USB-C.

Xiaomi Redmi Note 10 оснащується Quad-камерою на задній панелі. Вона має дозвіл 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Також модель млжет похвалитися фронтальний 16-мегапіксельною камерою з підтримкою технології розпізнавання осіб Face unlock. Вона розташована у верхній частині дисплея формату Full HD +.

Сам же екран новинки побудований на базі AMOLED панелі з частотою оновлення 60 Гц. Діагональ дорівнює 6,43 дюйма. З інших параметрів відзначимо Android 11 з прошивкою MIUI 12, вихід під навушники, інфрачервоний випромінювач, Wi-Fi 5 і Bluetooth 5. Вартість Xiaomi Redmi Note 10 склала 199 доларів і 229 доларів в залежності від обсягу постійної пам’яті.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.