Цифра дня: Redmi Note 10 Pro також стане смартфоном для бідних з хорошими характеристиками

Злили цінник на Redmi Note 10 Pro. Анонс серії Redmi 10 не за горами і це особливо добре видно по тій кількості чуток і витоків, які трапляються в останні дні. Прем’єра відбудеться 4 березня і повинні показати три новинки, де компанію Redmi Note 10 складе Redmi Note 10 Pro і Redmi Note 10 Pro Max. Найбільш важливе питання про новинки – ціна на них.

 

Сьогодні інсайдери підкинули нам інформацію про вартість Redmi Note 10 Pro, який за чутками повинен запропонувати чіп Snapdragon 732G і AMOLED-дисплей дозволом FullHD +. За даними джерел мережі глобальний варіант смартфона з 6/64 Гб пам’яті буде коштувати близько $ 279. Нагадаємо, що раніше в мережі з’явилися відомості, що Redmi Note 10 з аналогічним об’ємом пам’яті буде коштувати $ 217.

Уже кілька тижнів тільки і розмов про майбутній анонсі Redmi Note 10. Ще пару днів і потік чуток і витоків припиниться, компанія розповість все про трьох дебютантів. Решта ж дні нам залишається тільки спостерігати за потоком інформації про новинки, серед якої виявився і промо-ролик компанії, присвячений Redmi Note 10 Pro.

Головний герой користувач, який перевтілюється то в парашутиста, то в гонщика, то в діджея. І кожен раз він використовує Redmi Note 10 Pro, що володіє 108 Мп камерою, дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц, подвійними стереодинаміками і швидкої 33-ватної провідний зарядкою. Цей же ролик підтвердив наявність AMOLED-дисплея в смартфоні. Раніше передбачалося, що ця модель отримає головний датчик на 64 Мп, а тепер ми точно знаємо, що «прошка» удостоїться 108 Мп сенсора.

 

Очікується, що Redmi Note 10 Pro буде побудований на базі Snapdragon 732G і отримає три модифікації 6/64 Гб, 6/128 Гб і 8/128 Гб. Глобальна версія повинна запропонувати модуль NFC, акумулятор ємністю 5050 мАг, дисплей 6,53 “і захист від бризок IP52. Працювати апарат буде під управлінням операційної системи Android 11 з надбудовою від виробника MIUI 12.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.