Офіційний анонс Flyme OS 9: хто отримає і коли

Напередодні анонса флагманського сімейства Meizu 18 виробник анонсував нову версію фірмової оболонки Flyme OS 9 з безліччю змін і доопрацювань. Найбільш помітною стала візуальна переробка – в якості орієнтира була взята простота, легкість і уніфікована мова дизайну. Так, Flyme 9 зазнала безліч декоративних змін на кшталт переробленої шторки повідомлень, іконок робочого столу і їх сітки, анімацій переходів і жестів. Разом з тим був доданий великий набір заставок Always On Display, адаптивних під час доби і кастомізіруемих живих шпалер, оновлений міні-віконний режим версії 3.0, новий інтерфейс програми камери і багато іншого.

 

Також нова ОС запропонує поліпшений голосовий асистент Aicy і ІІ-систему OneMind 5.0, здатну оптимізувати роботу пристрою і його автономність в залежності від уподобань користувача. Нарешті, чималий наголос Meizu робить упор на зрослу конфіденційність і пов’язані з нею нові функції.

 

Раніше всіх випробувати Flyme 9 зможуть перші власники Meizu 18 і Meizu 18 Pro – оболонка буде йти з коробки. Власники торішніх Meizu 17 отримають доступ до бета-версії вже 5 березня, а стабільна версія обіцяна в травні. Не обійшла стороною компанія і 16-е сімейство, до якого входять моделі Meizu 16T, 16s Pro, 16s, 16X, 16th Plus і 16th – всі вони також оновляться до Flyme 9, але терміни поки не називаються. Варто окремо відзначити, що мова, швидше за все, йде про китайських прошивках.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.