Xiaomi готується випустити зарядний блок з рекордною потужністю

Не так давно китайський Техно гігант анонсував старт продажів нового і недорогого блоку для зарядки смартфонів, який має потужність 33 Вт. Тепер же інсайдери діляться новою інформацією: компанія готується представити аналогічний блок, але з набагато більшою потужністю.

Новий блок можна буде використовувати не тільки для зарядки смартфонів, але і для зарядки більшості ноутбуків, оскільки його потужність складе 120 Вт.

Взагалі-то, на даний момент в асортименті смартфонів Xiaomi є тільки один гаджет, який здатний заряджатися від блоку такої потужності – це Mi 10 Ultra. Жоден інший смартфон поки не підтримує зарядку при такому струмі. Є чутки, що Mi 11 Pro і Mi Mix 4 отримають підтримку 120 Вт зарядки. Тоді випуск подібного блоку зарядки був би доречним. Цілком можливо, що скоро буде проведена чергова презентація Xiaomi, де і будуть показані новий зарядний адаптер і смартфон, який підтримував би зарядку на максимальній його потужності. Хто знає, може саме Xiaomi Mi 11 Pro і буде представлений.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.