Twitter анонсує нові функції: платні підписки і групи за інтересами

Платформа мікроблогів Twitter анонсувала кілька нововведень. Мабуть, їх можна назвати найбільш значущими і суттєвими за тривалий період часу.

Одним з найбільш цікавих нововведень є можливість для користувачів стягувати плату зі своїх передплатників за доступ до додаткового контенту. Ця функція отримала назву Super Follows. Подібні можливості є в деяких інших соціальних сервісах, а тепер доступні і в Twitter. За невелику плату (на скріншоті Twitter вказана сума $ 4,99 на місяць) передплатники зможуть отримати доступ до бонусним твітів, групі спільноти, підписку на інформаційний бюлетень. Або ж просто вони отримають значок, що свідчить про підтримку автора. У Twitter розглядають функцію Super Follows як можливість для авторів і видавців отримати оплату безпосередньо від шанувальників і читачів.

Ще одним нововведенням є функція Communities. Вона чимось нагадує Facebook Groups і дозволяє створювати групи (і приєднуватися до них) на підставі будь-яких спільних інтересів. Приєднавшись до такої тематичної групи (наприклад, присвяченій котиків), користувачі зможуть бачити більше твітів з певної сфері.

Поки немає відомостей про те, коли буде запущена кожна з цих функцій. Мова про ці нововведення йшла під час презентації для інвесторів і аналітиків.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.