Xiaomi випустила планшет Mi Pad 5 з підтримкою стилуса

Ось уже як кілька років компанія Xiaomi не займається створенням і випуском на ринок нових моделей планшетів, проте все це лише тимчасово, так як пройде час і ситуація налагодиться, ставши на цілий порядок краще, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Сьогодні, 26 лютого 2021 року, було офіційно оприлюднено такий планшет, як Mi Pad 5. Як виявилося, його вже сертифікували для продажу на території Китаю, тому що інформація про подібний пристрій з’явилася в базі даних TENAA. Завдяки цьому в мережу потрапили не тільки зображення майбутньої новинки, але ще і подробиці про її технічне оснащення, завдяки чому зараз точно достовірно відомо про те, чим саме конкретно цей апарат зможе приємно порадувати кожної людини.

Як і слід було очікувати, новий гаджет компанії Xiaomi пропонує просто приголомшливий користувальницький досвід, а його дизайн практично повністю копіює iPad Pro від Apple, причому навіть інтерфейс фірмової прошивки MIUI для цього планшетного комп’ютера був скопійований у «яблучної» корпорації. Повідомляється, що новинка в особі Mi Pad 5 оснащена восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 870, великим екраном з частотою 144 Гц, а також 1 ТБ вбудованої пам’яті (в максимальній комплектації) і корпусом зі скла. Одна з особливостей новинки полягає в підтримки стилуса Mi Pen, який увійде в комплект поставки, тобто докуповувати його окремо не доведеться, принаймні згідно з даними джерела.

Ємність батареї Xiaomi Mi Pad 5 складає 10 000 мАг, тому на одному заряді планшетний комп’ютер зможе працювати більше двох діб при активному використанні. Базова версія планшета обійдеться покупцям в $ 620, а отримає вона 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті. За модель з 8/256 ГБ пам’яті буде потрібно заплатити вже $ 665, тоді як версія з 12/512 ГБ обійдеться в $ 776 , а передова комплектація з 16/1024 ГБ обійдеться в $ 850. В якості операційної системи цього електронного пристрою використовується прошивка MIUI 12.5, побудована на базі операційної системи Android 11 від Google. Таким чином, користувачі новинки можуть розраховувати на останню версію програмного забезпечення.

Компанія Xiaomi впевнена і переконана, що максимально широке коло людей виразно абсолютно залишиться задоволений таким пристроєм, адже інакше вона не стала б його створювати. Коли саме відбудеться презентація планшета Mi Pad 5 поки що невідомо, проте, найімовірніше, це станеться в недалекому майбутньому. Залишається вірити, що новинка на базі платформи Android виявиться здатна скласти повноцінну гідну конкуренцію iPad від Apple, адже в даний час «яблучна» корпорація впевнено домінує на ринку планшетів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.