Xiaomi Mi Band 6 отримає декілька нових супер фішок

На радість безлічі людей, які дійсно насправді знають ціну грошам, вже в недалекому майбутньому на ринку з’явиться новий спортивний браслет нового покоління, а виявиться він оснащений за останнім словом техніки і технологій. Цьому пристрою приписують цілу масу різних самих різних особливостей, якими він так чи інакше всіх гарантовано приємно порадує, адже інакше в даному конкретному випадку бути навіть і не може. Цей фітнес-трекер має цілу масу різних особливостей і функцій. Нехай поки що новинку ще й не представили офіційно, але від надійних джерел надійшли відомості про різні її особливості, які вона запропонує всім тим, хто зважиться віддати за неї свої кошти.

Так, новинка отримає OLED-екран збільшеного розміру, а також корпус з надміцного полікарбонату, причому наручний гаджет виявиться захищений від попадання води і пилу за стандартом IP68, завдяки чому стане можливим занурюватися під воду на глибину до 50 метрів, не відчуваючи при цьому ніяких труднощів і складнощів. Новенький наручний гаджет, поза будь-якими сумнівами, також отримає повний набір нових датчиків і сенсорів, призначених для відстеження фізичної активності і для стеження за якістю сну. За підключення до смартфонів під управлінням операційних систем Android і iOS в цьому наручні гаджет буде відповідати модуль Bluetooth 5.2, є який найновішим і найсучаснішим серед усіх існуючих на ринку так і зовсім взагалі.

 

Новітній спортивний браслет в особі Xiaomi Mi Band 6, як стало відомо, отримає інтеграцію з популярними мессенджерами, за рахунок чого користувачі з його допомогою зможуть відповідати на повідомлення в WhatsApp, Viber, Telegram, Skype, WeChat, Signal і в інших сервісах для спілкування, роблячи це без необхідності розблокувати і використовувати телефон. Подібної функції в даний час багатьом людям не вистачає, проте в недалекому майбутньому ситуація докорінно зміниться, ставши на цілий порядок краще, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Новий наручний гаджет, поза будь-якими сумнівами, запропонує просто приголомшливі можливості, а однією з таких виявиться можливість вимірювати вміст кисню в крові за допомогою модуля SpO2.

Ще однією особливістю нового наручного гаджета є модуль GPS, за рахунок якого браслет в стані визначати своє місце розташування в просторі, роблячи це максимально легко і просто. Наявність такого датчика дозволить Xiaomi Mi Band 6 визначати, на яку висоту піднявся користувач за той чи інший період часу, а ще, крім цього, даний спортивний браслет запропонує користувачам цілу масу різних інших переваг, якими він гарантовано всіх приємно порадує, адже інакше в даному конкретному випадку бути навіть і не може. Залишилося тільки дочекатися його офіційного анонса, а потім, після цього, купити, щоб якомога швидше почати отримувати задоволення і позитивні емоції від процесу його використання.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.