Xiaomi представила в Україні самокат

Китайська компанія представила на українському ринку «гоночний» електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition. Новинка створена у співпраці з командою Mercedes-Benz Formula 1.

Основний самоката виступила модель Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2. Оновлена ​​версія має такі ж технічні параметри, як і стандартна версія. Вона отримала 300-ватний двигун, подвійну гальмівну систему, пневматичні шини, які відповідають за поглинання ударів, і складну конструкцію.

Ємність акумулятора склала 12,8 Ач. На повному заряді самокат може подолати до 45 км на швидкості 25 км / ч. Маса транспортного засобу становить 14,2 кг. LCD-панель дає користувачам можливість переглядати і контролювати ряд індикаторів, включаючи швидкість і режим їзди.

Вартість Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition в Україні склала 27 999 гривень. Старт продажів запланований на квітень 2021 року. Нагадаємо, оригінальну модель китайська компанія на нашому ринку оцінила в 16 999 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.