Xiaomi Mi 11 Lite з’явився на живих фото

У мережу виклали знімки Xiaomi Mi 11 Lite. Чутки про Xiaomi Mi 11 Lite, який позиціонується як спрощена версія флагмана, з’являються в мережі все частіше. Минулого тижня злили характеристики новинки, а тепер розмістили «шпигунські» фото, на яких, як стверджує джерело, зображений Xiaomi Mi 11 Lite.

 

Знімки підтверджують, що в плані екстер’єру це буде копія Xiaomi Mi 11, де головна фішка – блок основної камери з розділеними за габаритами камерам. Головна отримала металеву окантовку, нижче повинен бути ширококутний модуль, праворуч в сторонці встановили макромодуль для глобального ринку, а в Індії запропонують датчик для макрозйомки. Системна інформація вказує на те, що це Xiaomi Mi 11 Lite з 128 Гб флеш-пам’яті і операційною системою Android 11 з оболонкою MIUI 12.

За попередньою інформацією Xiaomi Mi 11 Lite вийде в двох версіях, де базова позбавлена ​​підтримки 5G і побудована на базі Snapdragon 720G, володіє 6 Гб оперативної пам’яті, 64/128 Гб постійної, AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення 90 Гц, батарейкою на 4250 мАг з швидкої 33-ватної зарядкою і основною камерою, де ключовий сенсор на 64 Мп.

Xiaomi Mi 11 Lite з підтримкою 5G повинен бути побудований на базі Snapdragon 775G, удостоїться 90-герцового дисплея AMOLED, стереодинамиков, швидкої зарядки на 33 Вт і в тильній камері головним буде модуль дозволом 64-мегапікселя.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.