Realme GT показав вражаючі цифри в AnTuTu

З’явилися результати тестів Realme GT в AnTuTu. Анонс флагманського Realme GT 5G все ближче. І якщо на початку тижня нас дражнили фотографіями, які натякали на нову назву смартфона (раніше ми думали, що назва буде Realme Race), то тепер нам прямо показують скріншоти з синтетичних тестів.

 

Віце-президент Realme (Xu Qi Chase) показав скріншот з результатами смартфона в тесті AnTuTu. Як видно, смартфон набрав 770 000 балів. Це гучний результат. Жоден з конкурентів на сьогоднішній день не показує такі цифри. Так що цілком інтригуючий хід, знімаємо капелюха.

Хочеться швидше дізнатися наскільки це правдиві результати, і чи можна буде їх домогтися «з коробки». Також хочеться зрозуміти за рахунок чого саме Realme GT може показати такі бали, які помітно вище ніж у «однокласників» на Snapdragon 888.

 

Нагадаємо, що нам обіцяють смартфон на найшвидшою на сьогодні платформі, а також з найшвидшою пам’яттю на борту – 12 Гб LPDDR5 оперативної і 256 UFS 3.1 основний. Треба швидше дізнатися ціну на цей флагман від Realme.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.