Xiaomi Mi 11 Lite: дві версії, дві платформи і різні камери

У мережі з’явилися характеристики Xiaomi Mi 11 Lite. Мережеві джерела якимись невідомими способами добувають інформацію про ще неанонсовані пристрої. На цей раз мова піде про Xiaomi Mi 11 Lite, який повинен вийти навесні на глобальний ринок. Останні відомості говорять на користь того, що смартфон запропонують в двох версіях, які, перш за все, будуть відрізнятися апаратними платформами.

Так, повідомляється, що Xiaomi Mi 11 Lite з підтримкою мереж п’ятого покоління буде побудований на базі Snapdragon 775G, запропонує 90-герцовий AMOLED-дисплей, швидку зарядку потужністю 33 Вт, стереодинаміки і потрійну тильну камеру, де ключовий сенсор на 64-мегапікселя.

Вийде і 4G-версія Xiaomi Mi 11 Lite, яка отримає той же дисплей, що і модифікація з підтримкою 5G-мереж, але в його основу ляже Snapdragon 720G або його вдосконалена версія. Заявлений акумулятор ємністю 4250 мАг з швидкою зарядкою на 33 Вт, 6 Гб оперативної пам’яті, флеш-накопичувач місткістю 64/128 Гб і система з трьох модулів на тильній стороні, де ключовою буде дозволом 48-мегапікселів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.