Samsung розпочала масове оновлення до One UI 3.1 для Galaxy S20, A51 і інших пристроїв

One UI 3.1 дебютував на серії Galaxy S21, а пізніше був поширений на Galaxy Tab S7 / S7 + і Galaxy S20 FE  (пізніше Samsung вирішила тимчасово відключити інтерфейс на S20 FE, імовірно, через одну або кількох помилок, непомітно проскочили під час тестування). Гарна новина полягає в тому, що Samsung тепер готовий масово явити One UI 3.1 – поширити оновлення на більшу кількість пристроїв Galaxy.

Компанія Samsung підтвердила, що, починаючи з сьогоднішнього дня, оновлення One UI 3.1 на базі Android 11 для серій Galaxy S20, Galaxy S10, Galaxy Note 20 і Galaxy Note 10 буде доступне, а також для Galaxy A71, Galaxy A51, A90, A80, A70 і телефони середнього класу Galaxy A50. Крім того, всі складні пристрої компанії, включаючи оригінальний Galaxy Fold, його продовження Z Fold 2 і Galaxy Z Flip, незабаром теж отримають One UI 3.1.

Ви запитаєте, наскільки скоро це станеться? Що ж, терміни розгортання будуть варіюватися в залежності від регіону і пристрої, однак Samsung стверджує, що One UI 3.1 почне набирати обертів уже з сьогоднішнього дня, 18 лютого, тому, якщо пощастить, всі телефони, згадані вище, будуть працювати з One UI. 3.1 до кінця місяця, а можливо, навіть до кінця тижня, хоча Samsung, ймовірно, захоче випускати прошивку поступово від однієї моделі Galaxy до іншої, а не оновлювати їх всі відразу.

Чи всі функції One UI 3.1 доступні для існуючих пристроїв?

Samsung заявляє, що оновлення принесе в Galaxy S20 деякі нові функції камери Galaxy S21, включаючи покращений режим Single Take та інструмент для видалення об’єктів. На жаль, не згадуються такі функції, як Zoom Lock і Director’s View, хоча перша була доступна в оновленні Galaxy S20 FE – в тому самому, яке було знято через помилки. Про Google Discover на головному екрані також не згадується, обіцяні лише незначні функції, такі як можливість видалення даних про місцезнаходження перед відправкою зображень і безпечний обмін файлами через Private Share.

Власники Galaxy Buds Pro отримають можливість використовувати функцію 360 Audio з One UI 3.1, а оновлення принесе також автоматичне перемикання, яке дозволить Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live і Galaxy Buds + перемикатися між вашим телефоном і планшетом Samsung автоматично.

Ми обов’язково опублікуємо повний список нових функцій і розповімо про них докладно, коли оновлення дійсно стане доступним, і у нас буде можливість протестувати його. І, звичайно, ми будемо тримати вас в курсі розгортання One UI 3.1 для кожного з цих пристроїв. Як тільки воно почнеться, ми надамо вам можливість завантажити майбутню прошивку вручну за посиланням.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.