Нова реклама Xiaomi Redmi Note 10 підтвердила дизайн смартфона і не тільки

Серія Xiaomi Redmi Note 10 буде запущена в Індії 4 березня. Інсайдери повідомляють, що компанія представить два смартфона – Redmi Note 10 і Note 10 Pro. Напередодні запуску був анонсований ряд специфікацій серії. На сторінці заходу, який готує Xiaomi, перераховані деякі ключові функції Redmi Note 10. Згідно з інформацією, розміщеною на мікросайті, серія Note 10 буде поставлятися з чіпсетом Qualcomm Snapdragon. Пристрої також будуть оснащені сертифікованим дисплеєм Hi-Res з перфорованим отвором для селф-шутера. Xiaomi оголосила, що серія Note 10 отримає потужну батарею. Давайте подивимося на специфікації серії Redmi Note 10, які стали відомі до презентації.

Згідно мікросайтів, серія Redmi Note 10 буде поставлятися з чіпсетом Qualcomm Snapdragon під капотом. Подробиці про процесор офіційно не розголошуються. Раніше ходили чутки, що серія Redmi Note 10 буде пропонуватися у варіантах 4G і 5G. Варіант 5G може поставлятися з чіпсетом Qualcomm Snapdragon 750G, тоді як варіант 4G може бути побудований на базі процесора Snapdragon 732G.

Смартфони також будуть поставлятися з батареями більшої місткості і з більш швидкою зарядкою. Харчування Redmi Note 10 буде організовано від батареї ємністю 5050 мАг з підтримкою швидкої зарядки. Дисплей буде мати високий дозвіл і перфорований отвір для фронтальної камери. Лістинг FCC дозволяє припустити, що Note 10 Pro буде хизуватися ЖК-дисплеєм IPS з частотою оновлення 120 Гц.

Серія Note 10 також буде мати захист від пилу і вологи за міжнародним стандартом IP52. Смартфони отримають шар надміцного покриття Gorilla Glass 5 на дисплеї для додаткового захисту від пошкоджень при падінні і від подряпин. Xiaomi також стверджує, що пристрої будуть менше важити і отримають абсолютно новий дизайн.

Деякі ключові деталі серії Redmi Note 10 просочилися в мережу виключно через MySmartPrice. Redmi Note 10 Pro буде запущений в Індії в трьох варіантах компонування пам’яті: з 6 ГБ + 64 ГБ, 6 ГБ + 128 ГБ і 8 ГБ + 128 ГБ ОЗУ і внутрішнього сховища відповідно. Note 10 буде випускатися як мінімум в двох варіантах: 4 ГБ ОЗУ + 64 ГБ внутрішньої пам’яті і 6 ГБ ОЗУ + 64 ГБ сховища. Смартфони цієї серії будуть доступні для покупки через Amazon India після запуску.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.