Apple готовить iPhone 13, який стане найкращим смартфон 2021 року

Ні для кого не секрет, що нехай багато людей і користуються продукцією таких компаній, як Huawei і Xiaomi, а разом з тим і багатьох інших, але вони все одно мріють про мобільні пристрої Apple, знаходячи їх самим кращими серед усіх існуючих у світі. Звичайно, в продукції «яблучної» корпорації є певні недоліки, але цілком собі очевидно, що їх набагато менше в порівнянні з числом переваг. Сьогодні, 16 лютого 2021 року надійне джерело розповів про майбутнє мобільного пристрою, як iPhone 13, а приписують йому цілу масу різних особливостей, якими він виразно абсолютно точно зможе всіх приємно порадувати, адже йому насправді дійсно буде чим всіх здивувати.

За наявними в даний час даними, вже у вересні 2021 року відбудеться офіційна презентація такого мобільного пристрою, як iPhone 13, а приписують йому цілу масу різних особливостей, про які і вдалося з’ясувати. Стверджується, що крім більш потужного процесора і ряду інших особливостей, цей апарат зможе запропонувати всім користувачам дисплей OLED з частотою оновлення 120 Гц, який буде підтримувати технологію ProMotion. Крім того, цей самий дисплей забезпечить підтримку режиму Always-On Display, що дозволяє постійно відображати на екрані різні відомості. За рахунок цього смартфон зможе на вимкненому повністю чорному екрані практично без впливу на заряд батареї відображати повідомлення, годинник, відомості про погоду і іншу інформацію.

 

Задня панель iPhone 13 стане максимально матовою і більш «чіпкою», тобто смартфон перестане вислизати з рук, за що багато так сильно недолюблюють iPhone 12 і інші сучасні телефони «яблучної» корпорації. Більш того, фотокамера в новому флагмані Apple виявиться набагато більш просунутою, ніж коли-небудь раніше, тому що вона отримає нову оптику і інший об’єктив. Користувачі можуть розраховувати на поліпшені надширококутним об’єктиви зі зниженим рівнем шумів і з великим кутом огляду. Однією з особливостей новинки від «яблучної» корпорації стане підтримка портретного режиму для відео, тоді як у всіх сучасних моделях «айфонів» він підтримується тільки для фотографій.

Власники нового флагмана Apple отримають можливість записувати відео і вимірювати глибину різкості при публікації відео, що дозволить в тій чи іншій мірі впливати на якість вже записаних відеороликів, щоб зробити їх більш привабливими для очей. Також iPhone 13 приписують новий процесор від «яблучної» корпорації та інші поліпшення, завдяки яким новий «айфон» виявиться найкращим серед усіх, які коли-небудь випускала компанія Apple. Взагалі, звичайно, цей апарат безумовно абсолютно точно зможе запропонувати найкращий користувальницький досвід з усіх, які коли-небудь могли «айфони», тому фанатів бренду новинка гарантовано не розчарує. Засмутити може лише цінник майбутньої новинки, адже коштувати вона буде від $ 999 за базову найдешевшу модель.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.