“Київстар” почав заманювати їжею і безкоштовними послугами

“Київстар” і мережа ресторанів суші запустили вигідне акційну пропозицію. Популярний мобільний оператор “Київстар” почав заманювати клієнтів, пропонуючи їжу і безкоштовні послуги. Користувачам пропонують незвичайний подарунок, а також підключення популярної послуги. Деталі з’явилися на офіційному сайті компанії, клієнти від такої пропозиції тільки роти пороззявляли. “Київстар” запустив спеціальний вигідну пропозицію з мережею ресторанів “Сушія”. Її суть полягає в тому, що при замовленні в ресторані продукції на суму від 200 гривень, клієнт отримає спеціальний промокод.

З його допомогою клієнт зможе користуватися безкоштовно пакетом послуг онлайн-телебачення і преміум HD, наданого популярним мобільним оператором протягом 7 днів. При оформленні замовлення на суму більше 450 гривень якщо покупець скаже офіціантові код від свого телебачення, яке надає йому мобільний оператор, тоді в подарунок він отримає рол Філадельфія з лососем.

Однак, у пропозиції є тимчасові рамки, і дана акція діє лише в ряді міст. Послуга діє вже з 1 лютого і триватиме до 14 березня поточного року включно. При цьому, в такі дні, як 14 лютого і 8 березня умови акції не будуть діяти. Через мережу ресторанів “Сушія” можна отримати промокод як оформляючи замовлення безпосередньо на місці або ж онлайн. Скористатися вигідними умовами можна в великих містах України – Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі та інших. Повний список доступний на сайті мобільного оператора.

На сайті компанії вказано, що при підключенні онлайн-телебачення, програми, кіно, а також серіали будуть доступні на п’яти різних пристроях і при цьому якість зображення не буде втрачено. Це означає, що кожен член сім’ї зможе без обмежень дивитися те, що йому подобається.

Пільговий період буде приємним бонусом для тих, хто вирішить у рамках акції ще й побалувати себе смачними суші.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.