“Київстар” запустив новий тарифний план, за яким абоненти можуть спілкуватися безкоштовно

Новинка від популярного мобільного оператора. Що входить до трійки лідерів в Україні мобільний оператор “Київстар” презентував тарифний план, який дасть можливість тисячам абонентів розмовляти абсолютно безкоштовно. На сайті компанії з’явилася детальна інформація про послугу.

Будь-який клієнт “Київстару” може підключити послугу “Ми разом”, в рамках якої користувачеві стане доступною можливість спілкуватися з близькими без зняття грошей. Навіть якщо на рахунку абонента взагалі немає коштів або ж він забув продовжити тарифний план. Однак, можна підключити тільки один мобільний номер близької людини, з яким людина хоче залишатися на зв’язку цілодобово. Єдина умова – це повинен бути теж клієнт “Київстар”. Це означає, що якщо на Вашому рахунку раптом виявилося порожньо, ви все одно зможете зателефонувати вибраній людині. Те ж саме стосується і випадків, коли людина забула продовжити свій тарифний план.

Компанія з абонента не візьме ні копійки за підключення, що не менш важливо. Також дзвінки додатково не будуть оплачуватися.

Замовити послугу досить просто, її підключення є декількома шляхами. Найпростіше і доступне – відправити SMS-повідомлення для активації.

Потрібно на номер 535 відправити запит з наступною комбінацією: * 535 * 380ХХХХХХ #. Тобто після 0 потрібно вказати телефон абонента. З яким людина хоче розмовляти без будь-яких обмежень.

Після відправки повідомлення протягом доби компанія обіцяє підключити цю опцію. Крім того, є можливість поміняти абонента в майбутньому.

Для цього, з 1 числа наступного місяця спочатку потрібно відключити заявку, отримати підтвердження від “Київстар”, а потім за таким же принципом, але вже вказавши іншого співрозмовника знову подати запит. Також можна підключити опцію “Ми разом” через сайт або ж в додатку компанії.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.