Xiaomi Mi Band 5 нищівно сильно впав в ціні до смішного рівня

Ще влітку 2020 року всій земній кулі, в тому числі в Україні, розпочався офіційний продаж спортивного браслета Xiaomi Mi Band 5, який став втіленням сучасних технологій. Цей трекер отримав цілу масу різних самих різних особливостей, всі з яких дуже позитивно позначилися на його привабливості для всіх користувачів. Ніхто і подумати не міг, що даний наручний браслет зуміє буквально за кілька місяців здобути більшу популярність по всій земній кулі, але йому це все ж вдалося. Проте, на старті продажів конкретно в Україні купити цей трекер всім бажаючим пропонували за 1400 гривень, але тепер, зараз, кожен може його собі запросто купити на дуже вигідних умовах.

Як з’ясувало видання Tehnofan в ході дослідження цін на електроніку в Україні, тепер купити спортивний фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5 можна на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту, і це робить все це пропозиція найкращим і найбільш привабливим серед усіх, які так і зовсім взагалі тільки можуть бути. Цей наручний гаджет має 1,1-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 296 на 124 пікселів, причому з підтримкою сенсорного управління, модуль Bluetooth 5.0 LE з підключенням до смартфонів, що працюють на бає операційних систем Android і iOS, а також акумуляторною батареєю ємністю 125 мАг , одного повного заряду якої вистачає на два тижні автономної роботи.

 

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 5 в змозі стежити за фізичною активністю, відстежувати якість сну, управляти затвором камери мобільного пристрою, роблячи це дистанційно, виступати в ролі «розумного» будильника, а ще, крім іншого, цей наручний гаджет має цілу масу різних інших особливостей і переваг, всі з яких вкрай позитивно відбиваються на його привабливості для всіх користувачів. Даний трекер має дуже потужне технічне оснащення і цілу масу різних інших особливостей, які роблять його дуже привабливим. Це одна з головних причин, чому даний трекер так добре продається по всій земній кулі, так як розкуповують його немов гарячі пиріжки.


Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5 тепер, зараз, можна купити всього за 553 гривня, з’ясувало видання Технофан в ході дослідження цін на електроніку в Україні. Цей наручний гаджет вкрай сильно впав в ціні, ставши на цілий порядок дешевше і доступніше, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Ніхто навіть і близько не очікував нічого подібного, тому що просто елементарно не міг собі уявити, що щось подібне так і зовсім взагалі може колись статися через трохи більше ніж півроку з моменту виходу на ринок, але це все ж сталося. Тепер, зараз, купити даний трекер можна на набагато більш вигідних умовах, і це дуже позитивно відбивається на його привабливості для всіх користувачів. За зниженою ціною його продають десятки різних магазинів, причому у багатьох з таких є не тільки кілька тисяч відгуків від задоволених покупців, але ще і багаторічний досвід роботи.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.