Як вдвічі зменшити вартість посилок на Новій Пошті

Ціни на «Новій пошті» – досить низькі, і саме тому вона настільки популярна. Проте, для багатьох все одно актуальне питання, як платити за пересилку товарів, посилок і документів якомога менше. Що ж, експерти «Нової пошти» самі готові розкрити всі свої карти, розповівши про основні знижки на своєму офіційному сайті.

Як отримати знижки за пересилку

Отримати знижку до п’ятдесяти відсотків досить просто – достатньо просто оплачувати все онлайн. Створіть накладну в онлайн-робочому кабінеті і оплатіть її карткою Visa Business від ПриватБанку. Також ви зможете отримати ряд інших переваг, а саме:

  • Можливість отримувати все швидше і без документів, просто скануючи код в додатку
  • Безпечна оплата онлайн в три кліка.
  • Можливість створити накладну і швидко відправити посилку в зоні самообслуговування стоячи в черзі
  • Можливість відстежувати посилку в реальному часі, на інтерактивній карті, де відображається весь її шлях.

Зареєструватися в мобільному додатку дуже просто. Для цього вам достатньо вказати свій номер телефону, на який і прийде підтвердження реєстрації. Потім потрібно ввести ваші паспортні дані, необхідні для ідентифікації, а також створити PIN-код і відповідь на секретне питання, щоб забезпечити безпеку облікового запису. Готово – тепер ви можете створювати будь-які накладні та інші посилки онлайн прямо зі смартфона!

 

Як ми писали раніше, «Нова пошта» повідомила про те, що вона успішно запустила другу чергу Київського інноваційного терміналу (КІТ). Завдяки цьому посилки будуть доставлятися вдвічі швидше: швидкість обробки зросла до п’ятдесяти тисяч посилок в годину. Друга лінія КИТ оснащена найсучаснішим обладнанням, створеним нідерландською компанією Vanderlande.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.