На зв’язку навіть коли на балансі “0”: “Київстар” запустив новий тариф “Ми разом”

Абонентам “Київстар” пропонують підключити нову послугу. Найбільший в Україні мобільний оператор “Київстар” пропонує підключити нову послугу. Завдяки її підключенню, користувач зможе залишатися на зв’язку навіть, коли на балансі буде “0”. Новий тариф, який запустив “Київстар”, носить назву “Ми разом”. Деталі з’явилися на сайті мобільного оператора.

Тим, хто забуває вчасно поповнити мобільний рахунок і через це не може спілкуватися з рідними, дана послуга буде дуже актуальна, особливо це стосується людей похилого віку.

Компанія опублікувала відповідну картинку, під якою написала, що послуга “Ми разом” допоможе близьким родичам, які живуть в різних містах залишатися на зв’язку. Це стосується і тих випадків, коли на рахунку немає ні копійки або ж людина забула поповнити вчасно рахунок і тариф не продовжено.

Для підключення послуги потрібно вибрати один номер, за яким людина дзвонить найчастіше. Це обов’язково повинен бути абонент компанії “Київстар”.

Зазначено, що за підключення послуги мобільний оператор не знімає ні копійки, а дзвінки на номер за послугою “Ми разом” не оплачуються.

Підключити послугу можна на веб-сайті “Київстар” або ж в додатку “МойКіевстар”. У кого ж немає доступу до Інтернету, можна відправити SMS-повідомлення на підключення.

Для цього, на номер 535 потрібно відправити наступне повідомлення: * 535 * 380ХХХХХХ #, після 0 потрібно вказати номер, на який підключається послуга “Ми разом”.

Повідомляється, що протягом доби оператори компанії повинні підключити клієнту послугу. Крім того, раз на місяць можна поміняти абонента, з яким людина хоче розмовляти без обмеження.

Для цього, потрібно з 1 числа нового місяця відключити раніше оформлену послугу, так як до неї прив’язаний мобільний номер. Потім знову потрібно подати заявку, але вже вказавши інший номер мобільного телефону.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.