ПриватБанк анонсував масштабні зміни в роботі відділень

ПриватБанк представив інноваційне відділення. Технології не стоять на місці, а машини вчаться виконувати все більше видів робіт без людей. У Києві з’явилося перше банківське відділення, яке функціонує практично без живих працівників – володарем першого цифрового відділення в нашій країні став державний ПриватБанк. Подробиці про новинку повідомляє прес-служба фінустанови.

У першому цифровому банківському відділенні, яке відкрилося на Майдані Незалежності, 2, відсутні звичні для клієнтів каси – замість цього, там в достатку присутні інноваційні технології – мультітачбара, Діджитал-екрани, кіоски самообслуговування і інші сучасні рішення.

Клієнти там можуть не тільки отримати банківські послуги, а й попрацювати або вчитися в комфортних умовах.


На вході в банківське відділення, фінустанова пізнає клієнта за допомогою біометрії, після чого клієнту буде запропоновано проведення найпопулярніших операцій за допомогою Приват24. Після вибору бажаної послуги, завершити її отримання можна за допомогою мультітачбаров або за допомогою хостес.

У відділенні доступні для проведення і операції з готівковими коштами – для цього там є кілька універсальних банкоматів, за допомогою яких можна проводити операції з поповнення рахунку або зняття готівкових коштів.

Як розповів заступник голови правління ПриватБанку Разван Мунтеану, інноваційне відділення було відкрито, в першу чергу, щоб дослідним шляхом з’ясувати, які технології будуть цікаві споживачам. Він вказав, що кращі концепції, використані в цифровому відділенні, будуть переноситися в усій мережі ПриватБанку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.