Xiaomi Mi Band 6 здивував багатьох своїми характеристиками і дизайном

Попит людей по всій земній кулі на різного роду портативну електроніку стрімко зростає, так як все більш широке коло людей знаходить її корисною і потрібною для вирішення різних найрізноманітніших завдань. Ще не так давно про щось подібне можна було тільки мріяти, але тепер, зараз, кожна людина може легко і просто дозволити собі покупку електронного браслета, тому що різного роду китайські бренди зробили гаджети такого роду максимально функціональними настільки, наскільки це так і зовсім взагалі тільки може бути, а разом з тим і дуже доступними. На радість безлічі людей, які люблять і цінують пристрої такого роду, сталося дещо таке, чого ніхто навіть і близько не очікував, тому що навіть не міг собі уявити, що щось подібне так і зовсім взагалі може колись статися.

Справа в тому, що вже влітку 2021 року, тобто зовсім скоро, виявиться офіційно представлений спортивний браслет Xiaomi Mi Band 6, оснащений за останнім словом техніки і технологій, що вкрай позитивно позначиться на його привабливості і доступності для всіх користувачів. Кожен, хто купить собі цей трекер, безумовно абсолютно точно залишиться їм більш ніж задоволений, так як пропонує він просто приголомшливий користувальницький досвід, про який ще не так давно можна було тільки мріяти. Нехай китайська корпорація поки що ще й не представила цей трекер, але від безлічі надійних джерел вже відомо про те, чим він виразно абсолютно точно приємно повалить всіх в шок, адже на той дійсно будуть причини.

 

Цей фітнес-трекер, будучи вкрай просунутим і дуже функціональним, оснащений 1,2-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 360 на 180 пікселів, акумуляторною батареєю ємністю 135 мАг з підтримкою технології прискореної зарядки, а разом з тим модулем Bluetooth 5.1 LE, за рахунок якого даний наручний гаджет безумовно абсолютно точно зможе знайти широку популярність по всій земній кулі. Уже відомо, що Xiaomi Mi Band 6 має захист від води і пилу за стандартом IP68 з можливістю занурення на глибину до 50 метрів, тобто з використанням цього браслета стане можливим легко і просто занурюватися під воду і не побоюватися, що трекер вийде з ладу або не працюватиме.

 

Однією з особливостей цього наручного браслета став барометричний альтиметр, тобто висотомір, який відстежує, на яку висоту піднявся користувач за той чи інший період часу. Крім цього, крім цього, цей наручний гаджет має модуль GPS для відстеження місця розташування в просторі, що, в свою чергу, вкрай позитивно відбивається на його привабливості і доступності для всіх користувачів. Купити новинку, навіть не дивлячись на використання в ній новітніх технологій і передових інженерних рішень, покупці зможуть всього-на-всього за 229 юанів, тобто віддати за новинку потрібно не більш як 1100 гривень, і це в просунутій конфігурації, де будуть такі модулі зв’язку, як NFC і GPS.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.