TikTok з’явився на телевізорах

TikTok – одне з найпопулярніших додатків сучасності. Тепер користуватися ним можна не тільки на смартфонах і планшетах, але ще й на телевізорах з підтримкою Smart TV.

У Play Маркеті з’явився додаток TikTok for Android TV. Його можна встановити на пристрої з підтримкою цієї платформи, до яких належать не тільки безпосередньо смарт-телевізори, але і телевізійні приставки, начебто Chromecast.

Версія TikTok для телевізора працює приблизно так само, як мобільний додаток. Відразу після запуску відкривається стрічка з підбіркою відеороликів, а після входу в обліковий запис можна гортати рекомендації на основі зазначених інтересів і дивитися контент від людей, на яких ви підписані.

Для входу в аккаунт потрібно перейти на сайт tiktok.com/activate або відсканувати QR-код з телевізора мобільним додатком. Без авторизації не помітні коментарі до роликів.

Головне обмеження телевізійної версії TikTok – неможливість викладати власний контент. Причина цього очевидна: мало який телевізор оснащений камерою, а якщо вона і є, записувати відео на неї і потім редагувати ролик за допомогою пульта дуже незручно.

Для перемотування і перемикання роликів можна користуватися пультом дистанційного керування від телевізора або приставки, а в меню містяться додаткові опції – поскаржитися на відео, відзначити його як нецікаве для вас і зробити цикл ролик. Там же можна знайти опцію для переходу в розділ з категоріями відео.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.