MIUI 12.5 стане останнім оновлення на довгий час, компанія іде на канікули

Компанія Xiaomi випустила останні оновлення фірмової оболонки MIUI 12.5 перед своїм відходом на тривалі канікули. Раніше Xiaomi оголосила про припинення розробки бета-версій MIUI 12.5 на час свят на честь Китайського Нового року. Саме свято в 2021 році припадає на 12 лютого, але, за традицією, китайці влаштовують собі довгі канікули, щоб гарненько відсвяткувати. Xiaomi збирається взяти паузу в розробці MIUI 12.5 до 19 лютого.

Як зазначає тематичний ресурс PiunikaWeb, випущені пару днів назад MIUI 12.5 21.2.3 і 21.2.4 стали останніми апдейтами перед канікулами розробників. Наступні версії MIUI 12.5 очікуються вже 25 або 26 лютого.

Вони принесли такі нововведення, як налаштування світла в портретному режимі MIUI Camera і редактор світлових ефектів в MIUI Gallery, в тому числі для знімків з довгою витримкою. Крім того, внесено значну кількість поліпшення й оптимізації. У Китаї зараз триває бета-тестування MIUI 12.5, а перші стабільні релізи заплановані на квітень. 8 лютого відбудеться офіційне представлення MIUI 12.5 для міжнародного ринку, а поки компанія запрошує бажаючих зареєструватися для участі в тестовій програмі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.