Перша версія Android 12 готова до виходу

У минулому році версія Android 11 для розробників стартувала в лютому. Компанія Google має намір слідувати торішньому графіку випуску попередніх версій нової операційної системи Android 12 для розробників. Як стало відомо, вчора було оновлений додаток Android Beta Feedback.

У 2019 компанія Google надала додаток Android Beta Feedback для Android 10, яке дозволяє повідомляти про помилки, не відвідуючи веб-сайт системи стеження за вадами. Ця програма автоматично з’являється, коли ви встановлюєте попередню бета-версію для розробників. Аналогічний клієнт був випущений в минулому році в ході тестування Android 11.

Користувачі, які зберегли додаток Android Beta Feedback на своїх смартфонах, вчора отримали повідомлення про вихід нової версії під номером 2.15-betterbug.external_20201211_RC02. Джерела вказують, що це явно натякає на швидкий вихід попередньою версією Android 12 Developer Preview.

У минулому році версія Android 11 для розробників стартувала в лютому, тому очікується, що і Android 12 Developer Preview випустять в найближчі дні.

Імовірно, Google додала в Android Beta Feedback нові функції для поліпшення процесу зворотного зв’язку, однак поки що програма не працює.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.