Більше 5 тисяч гривень на рахунок: клієнтам “Київстар” розповіли, як отримати гроші від оператора

Клієнти мобільного оператора можуть отримати солідний Кешбек. Головні мобільні оператори України регулярно влаштовують різні, часом просто неймовірні акції і знижки, намагаючись дістати до лав своїх клієнтів якомога більше людей. Київстар по праву вважається лідером “гонки”, і чергова акція оператора ще одне тому підтвердження. З повною упевненістю можна заявити, що подібного в нашій країні ще не відбувалося, адже на рахунок можна отримати одразу 6 000 гривень, розповідає Айтіпєдія.

Отже, що ж потрібно зробити для того, щоб довго не думати про поповнення рахунку? В рамках проведення акції, яка триватиме до квітня цього року, будь-який з абонентів мобільного оператора, який обслуговується за передоплаченим тарифами, а також тарифи “Все разом” можуть придбати акційний смартфон, що і дасть шанс на отримання такої великої суми на бонусний рахунок у вигляді Кешбек .

В унікальній акції беруть участь смартфони Samsung Galaxy моделей: S21 / S21 Ultra, A31 64 / 128Gb, ​​A51 128Gb, ​​A12 3 / 32Gb. Для прийняття участі у заході потрібно купити будь-який з цих смартфонів в будь-якому з 514 офіційних магазинів мобільного оператора по всій території України. Крім того, прикупити сподобався телефон можна в тому числі і онлайн – безпосередньо на сайті “Київстару”.

Після підключення акції шість тисяч гривень будуть зняті з рахунку, після чого клієнт отримає до 15% від вартості придбаного телефону на свій бонусний рахунок у вигляді Кешбек. Витратити їх можна буде протягом півроку після зарахування на рахунок.

У мобільного оператора також підкреслили, що в акції беруть участь виключно смартфони, закуплені у офіційного дистриб’ютора компанії Samsung.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.