У MIUI 12 з’явилися нові живі шпалери з відображенням погоди

Прошивка MIUI має величезний функціоналом, який не завжди розкритий. Іноді потрібно витратити кілька хвилин, щоб оцінити всі принади даної оболонки. Напевно багато власників смартфонів Xiaomi, Redmi, Poco чули про функцію “Суперобої”. Сьогодні ми розповімо як встановити ще крутіші шпалери з відображенням поточної погоди на весь екран. Почнемо з того, що нам доведеться встановити на смартфон додаток Activity Launcher, про який ми частенько розповідали раніше. Якщо говорити коротко, то дана програма дозволяє отримати доступ до прихованих і тонким настройками системи MIUI. Ми настійно рекомендуємо мати на своєму смартфоні додаток навіть всім.

Далі нам потрібно завантажити і встановити свіжу версію  SuperWallPaper і завантажити самі шпалери з погодою . Заходимо в Запуск Activity і в пошуковому рядку вводимо слово “wallpaper” і заходимо в розділ з суперобоямі.

Тепер завантажуємо і встановлюємо нові шпалери з відображенням погоди і знову заходимо в «Activity Launcher» -> wallpapper -> Супер шпалери, після чого вибираємо і застосовуємо будь-яку з завантажених тим, наприклад Земля.

Знову заходимо в Activity Launcher, вводимо в пошуковому рядку слово “live”, після чого вибираємо “Живі шпалери” і “Weather”. Після цього залишається вибрати застосування шпалер для головного екрану і локскрін.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.