Xiaomi Mi 11 Lite: молодіжна версія з потрійною камерою і чіпсетом Snapdragon 775G

З моменту запуску Xiaomi Mi 11 популярність цього смартфона дуже швидко росте, і його практично неможливо знайти в продажу. За даними Xiaomi, всього за 21 день було продано більше 1 мільйона одиниць цього пристрою. Незважаючи на таку величезну кількість вже розкуплених апаратів, попит на модель як і раніше залишається надзвичайно високим. Можливо, такий високий попит на цей телефон частково пояснюється тим, що це єдина модель флагманської серії. Коли з’явиться модель Pro, затребуваність базової версії, безумовно, зменшиться. Незважаючи на рекордно високі продажі Xiaomi Mi 11 залишилося ще велика кількість користувачів, які з нетерпінням чекають більш потужної конфігурації, цікавляться новим Xiaomi Mi 11 Pro і навіть Mi 11 Pro Extreme Edition. Однак останні повідомлення від інсайдерів говорять про те, що до виходу готується Xiaomi Mi 11 Lite (Youth Edition).

 

Xiaomi Mi 10 – одна з найбільш «довгих» цифрових серій в історії Xiaomi. Під найдовшими ми маємо на увазі серію з великою кількістю моделей. Тепер є повідомлення, що серія Xiaomi Mi 11 також буде «довгою». Крім Xiaomi Mi 11, Mi 11 Pro і, ймовірно, Mi 11 Pro +, також буде випущена версія Xiaomi Mi 11 Lite. І в мережі вже з’явилися неофіційні рендери цього пристрою.

Дивлячись на рендери Xiaomi Mi 11 Lite (Youth Edition), можна сказати, що він буде мати той же дизайн, що і Xiaomi Mi 11. На передній панелі в лівому верхньому кутку є перфорований отвір для фронтальної камери. Однак рамки на його лицьовій панелі трохи товщі. На задній панелі пристрою розташований модуль потрійний основної камери. Подвійний вигин задньої кришки корпусу Xiaomi Mi 11 збережений для кращого захоплення.

Згідно висловленим раніше припущеннями аналітиків, цей смартфон буде оснащений процесором Qualcomm середнього рівня. Можливо, він буде використовувати новий октоядерний чіпсет Snapdragon 775G, створений за 6-нанометровим технологічним процесом. Це процесор з двома кластерами по чотири ядра A77 з частотою 2,4 ГГц в кожному. У тандемі з ним працюватиме графічний співпроцесор Adreno 640. За наявними даними, тестова оцінка інженерної моделі перевищує 600 000 балів. Це цілком ймовірно для 6-нм чіпа.

Відомо також, що новий Xiaomi Mi 11 Lite (Youth Edition), ймовірно, вийде на світовий ринок приблизно в березні. Це пристрій буде доступний в трьох версіях компонування пам’яті: 6 ГБ + 64 ГБ, 6 ГБ + 128 ГБ і 8 ГБ + 128 ГБ. Що стосується кольору, то корпус апарату матиме рожевий, чорний і синій колірні варіанти. Що цікаво, смартфон спочатку вийде на світовий ринок, і тільки набагато пізніше з’явиться на ринку Піднебесної. За ціною модель повинна коштувати в середньому близько 350 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.