Проблема звуку і відео на Redmi Note 9 і Redmi 9 визнано офіційно

Деякі користувачі Redmi 9 і Redmi Note 9 вже протягом декількох місяців скаржаться, що відеозаписи з пристроїв мають проблеми з невідповідністю зображення і звуку. Іншими словами, аудіо та відео рассінхронізіровани.

 

З демонстрацій відео видно, що відео відтворюється із затримкою в пару секунд щодо виходу звуку, і це робить відеозапису з обох пристроїв практично марними. Користувачі активно діляться даною проблемою на форумі спільноти:

При записи за допомогою вбудованого додатка камери в Redmi 9 звук і, відео синхронізуються. Відео має величезну затримку між звуком і зображенням, відтвореним в відео. Я перепробував всі додатки (GCam, open camera, instagram, snapchat), але вирішити проблему із синхронізацією так і не зміг. Я використовую Miui 12.0.1 global

На моє телефоні Redmi 9 при запису відео йде не одночасно зі звуковим супроводом, тобто аудіо і відео рассінхронізіровани. Будь ласка допоможіть”

Більш того, помилка не обмежується стандартним додатком камери, оскільки вона зберігається майже у всіх додатках, будь то Instagram, Snapchat, WhatsApp і т. Д. Можливо, повідомлення про проблему тільки недавно почали набирати обертів, але вже можна сказати, що MIUI 12 тут ні при чому. Існує безліч доказів того, що помилка була присутня ще в MIUI 11.

Багато користувачів також помітили, що проблема виникає не завжди, а лише періодично, і перезапуск тимчасово усуває її. Ті власники Redmi 9 і Redmi Note 9, які виконали перезавантаження своїх пристроїв, через пару днів виявили, що помилка повернулася. І ще з’ясувалося, що проблема не в відтворенні відео. Швидше сам відеофайл виявляється як би пошкодженим. Це очевидно з того факту, що проблема зберігається незалежно від того, в якому додатку відтворюється відео.

 

Тим не менш, гарною новиною є те, що Елвін Це, генеральний директор Xiaomi Indonesia, недавно відповів користувачу в Twitter на його скарги і сказав, що в компанії знають про цю проблему і вже працюють над її усуненням.

Отже, якщо все піде добре, можна очікувати, що оновлення з виправленням помилок буде випущено досить швидко як для Redmi 9, так і для Redmi Note 9, і проблема з відсутністю синхронізації відео і аудіо буде вирішена.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.