ПриватБанк безкоштовно відкриває рахунки і обслуговує без абонплати

У банку розповіли про пільгові умови. Виготовлення та обслуговування банківських карток для більшості фізичних осіб в Україні є безкоштовним, в той час як для представників бізнесу відкриття рахунку та його обслуговування може влетіти в копієчку. У той же час, як повідомляє прес-служба ПриватБанку, фінустанова запустило акцію з вигідною пропозицією щодо відкриття рахунку для бізнесу.

Повідомляється, що з 1 дня лютого біля ПриватБанку почала діяти акція “Успішний бізнес” – на першому етапі даної акції бізнес-клієнти зможуть безкоштовно відкрити рахунок у фінустанові – обслуговуватися такі рахунки будуть на пільгових умовах протягом 3 місяців.

Все, що потрібно для участі в акції – реєстрація на сайті в період з 1 до 14 лютого. Варто відзначити, що пільги в рамках даної пропозиції будуть діяти до 30 квітня.

Відкрити рахунок власники бізнесу і підприємці можуть в будь-якому відділенні найбільшого державного банку, обслуговування рахунку є в режимі онлайн.

Для того, щоб відкрити рахунок юридичної особи міг підприємець, йому досить бути зареєстрованим як підприємець і користуватися послугами фінустанови на умовах фізособи – для цього достатньо користуватися карткою або мати відкритий депозит. При відкритті рахунку ля бізнесу необхідно підписати договір за допомогою SmartID.

Глава управління МСБ ПриватБанку Євген Заиграев, протягом 2020 року Приватбанк почав обслуговувати 238 тисяч нових бізнес-клієнтів, з них понад 205 тис. – підприємці. Відповідно до дослідження, проведеного компанією CBR, ПриватБанк вважають головним банком 70% підприємців і 45% юросіб.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.