Названа дата релізу глобальної версії MIUI 12.5

Напередодні Нового року Xiaomi представила новий флагманський смартфон Mi 11, а разом з ним і нову версію фірмової оболонки MIUI 12.5. До недавнього часу ця оболонка була доступна тільки китайським користувачам, але тепер стало відомо, коли оновлення буде стане доступним пристроям на міжнародному ринку. Подробиці читайте в нашій статті.

Власне, на офіційній сторінці в Facebook Xiaomi назвала дату релізу глобальної версії MIUI 12.5 – 8 лютого. Однак не варто розраховувати, що ви отримаєте оновлення відразу ж в цей або на наступний день. Майже напевно, Xiaomi почне поширювати оновлення хвилеподібно і не для всіх моделей смартфонів відразу.

До речі, є інформація про те, що 8 лютого відбудеться і глобальна презентація того самого флагманського смартфона Xiaomi Mi 11.

Нагадаємо, що серед переваг MIUI 12.5 виробник виділяє енергоефективність і той факт, що їй необхідно менше ресурсів системи. Попрацювали над плавністю анімації, додали більше живих шпалер і системних звуків, оновили Нотатки і повідомлення. А ще в новій прошивці додали настройку тактильним зворотним віддачі Natural Touch. Обіцяно, що нова система тактильної віддачі запропонує більш реалістичну реакцію на дотики, змахування і жести.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.