Стала відома офіційна дата анонса глобальної версії MIUI 12.5

Згідно з останніми повідомленнями, 8 лютого ми повинні побачити вихід глобальної версії фірмового призначеного для користувача інтерфейсу Xiaomi з останніми змінами і доповненнями – MIUI 12.5. Поточний флагман під назвою Xiaomi Mi 11 також повинен з’явитися в глобальній версії.

Глобальне оновлення MIUI 12.5
Остання інсайдерська інформація, яка вказує на глобальний випуск оновлення, каже також про чітко визначену дату подання MIUI 12.5 – конкретно 8 лютого 2021 року. Повідомлення офіційно не підтверджено, але ми знаємо, що китайська версія MIUI 12.5 була офіційно представлена ​​на тому ж заході, що версія моделі Xiaomi Mi 11 для внутрішнього ринку. Тому не виключено, що спільний захід стане логічним кроком виробника. У нас немає іншого вибору переконатися в цьому, крім як дочекатися офіційного повідомлення від компанії-виробника Xiaomi.

Сама китайська компанія вже місяць тестує бета-версію системи MIUI 12.5. Як і очікувалося, програмне забезпечення доступне для деяких пристроїв, включаючи флагманську модель Mi 11, але в списку також є популярні серії смартфонів попередніх років випуску, такі як Redmi Note 8 і Note 7.

Для серії Redmi Note 8 це подвійний привід для радості, в тому числі з точки зору підтримки оновлення до останньої версії операційної системи Android 11. Це буде друге велике оновлення для цих доступних за ціною пристроїв.

Xiaomi Mi 11 в глобальній версії
Китайський виробник представив свій новий флагманський смартфон Xiaomi Mi 11 вже в минулому місяці. Однак це була китайська презентація локальної версії пристрою. Згідно з першою інформацією, всього за три тижні продажів виробник досяг виручки 600 мільйонів доларів.

Саме ця статистика продажів вказує на більш ніж мільйон штук Xiaomi Mi 11, які були продані в Піднебесній. Але знову ж таки, це тільки статистика, яка відображає успіх компанії лише на китайському ринку. Що стосується міжнародної версії, яка в числі інших регіонів призначена і для Європи, то вона повинна з’явитися найближчим часом.

Як випливає з повідомлень інсайдерів, конкретна дата презентації поки офіційно не підтверджена. Однак передбачається, що офіційний запуск не за горами і може відбутися вже наступного тижня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.