Xiaomi Mi 11 Pro показаний на черговому рендері

У мережу потрапили зображення Xiaomi Mi 11 Pro в чотирьох кольорах. Перші відгуки і тести Xiaomi Mi 11 показали, що апарат дуже гідний. Саме тому ми очікуємо його старшого брата – модель з індексом Pro. Питання зовнішнього вигляду, особливо задньої частини смартфона хвилює нас до сих пір.

Не так давно ми робили висновки і прогнози виходячи з оголошень про продаж чохлів на майбутню новинку. Сьогодні у нас новий привід – в мережу потрапило чергове зображення, яке не залишилося непоміченим.

На ньому ми бачимо дизайн, який раніше спливав в деяких місцях. Зокрема він збігається з тим, що ми показували в новини про перші чохли для цієї моделі. Завдяки цьому зображенню ми ще й побачили передбачувані кольору смартфона. Аналізуючи різні зображення з мережі, можна прийти до висновку, що основні відмінності в варіантах остаточного зовнішнього вигляду, стосуються того де буде розташований телеоб’єктив. В одних версіях разом з іншими сенсорами, в інших правіше, на «окремому місці». Сподіваємося дуже скоро дізнатися правду.

 

Нагадаємо, що офіційне представлення телефону очікується в березні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.