Нова тема Pixel Pro для MIUI 12 здивувала фанів Xiaomi

Хочу показати вам тему дизайнера Nit22, яка застосовується на два режими, змінює основні програми і здорово виглядає на смартфоні.

Дабл тап в будь-якому місці екрану блокування запустить музичний плеєр. Свайп вліво від нижнього правого кута відкриє камеру. Повідомлення відображаються коректно.

Віджет відкриває тільки Годинники. Симпатичний пак іконок різної форми, барвистих і яскравих. Сітка робочого столу стік, кількість стовпців в папках звичайне. У центрі управління і шторкою змінені тоггли. В панелі повідомлень розділені повідомлення. Оператор активований тільки в центрі управління. Використання шторки в згорнутому виді 5, в розгорнутій 4 ряди ярликів. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на RN 9 Pro і Mi 9T (MIUI 12, android 10) – у використанні добре себе показала і класно виглядає. Для володарів дзвонілок від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються. Дивимося скріншоти світлої версії:

На темному режимі тема виглядає ще краще:

Для скачування теми спочатку переключити регіон на Індію, а потім перейти по посиланню нижче. Після застосування рекомендується перезавантаження пристрою (!)

 

Скачать

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.