Vodafone пропунує абонентам безліміт всього за 1 копійку, як підключити

Мобільний оператор здивував ціною на безліміт. Останнім часом мобільні оператори все частіше радують своїх абонентів різними акціями. Цього разу компанія Vodafone вирішила дати клієнтам безліміт всього за одну копійку. З’явилися деталі нової акції від мобільного оператора, передає новинний портал Айтіпедія.

Як виявилося, ця акція була і раніше, але тепер її продовжили аж до кінця лютого. Суть пропозиції від мобільного оператора полягає в тому, що ви даєте мобільному оператору свою стару сім-карту. Тобто, для того, щоб взяти участь в акції, потрібно з чинного номера телефону відправити смс-повідомлення з номером старої сім-карти на номер 3575. Варто відзначити, що всі дзвінки та повідомлення на цей номер будуть абсолютно безкоштовними для абонентів.

Варто підкреслити, що стару сім-карту можна використовувати тільки в тому випадку, якщо нею ви не користувалися мінімум два місяці. Якщо ваша стара карта дійсно підходить під участь в цій акції, то Vodafone надішле вам у відповідь на ваше повідомлення відповідне підтвердження. В такому випадку ви зумієте скористатися унікальною пропозицією.

Таким чином, абоненти, які візьмуть участь в акції, отримають повний безліміт на розмови і додатковий номер телефону. Відомо, що безліміт триватиме близько трьох місяців. Також важливо знати, що під безкоштовною послугою мається на увазі, що абонент замість повної ціни заплатить всього одну копійку.

Підкреслюється, що взяти участь можуть абоненти всіх тарифних планів за винятком таких: «Смартфон Стандартний», «Yezzz» і «Vodafone Partner», «Vodafone Light», «Smartfon Zero», «Vodafone EXPRESS».

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.