ПриватБанк оголосив унікальну акцію для українців

ПриватБанк розповів про умови нової акції. Подробиці такої пропозиції з’явилися на офіційному порталі ПриватБанку. Фахівці розповіли, що українці зможуть отримати 500 гривень від фінансової установи за оплату комунальних послуг. Акція отримала назву «Будинки тепліше».

На порталі фінансової установи пояснили, що взяти участь у цій акції зможуть усі клієнти, у яких є банківська карта Visa і індивідуальний ідентифікаційний номер (ІПН). Також пояснюється, що взяти участь можуть ті клієнти ПриватБанку, які здійснюють платіж за допомогою Приват24 за комунальні послуги, ТВ або інтернет вперше за 90 днів. Для того щоб зареєструватися в акції, на порталі потрібно просто ввести свій номер телефону, до якого прив’язана карта (і, зрозуміло, Приват24).

Що потрібно зробити, щоб взяти участь:

Зареєструватися, ввівши на порталі свій номер мобільного телефону;
Оплатити карткою Visa в додатку Приват24 комунальні послуги, інтернет або телебачення (мінімальна сума платежу повинна скласти більше 100 гривень);
Переможці акції отримають 500 гривень в якості винагороди (кошти приходять на ту банківську карту, з якої був здійснений платіж).
Відомо, що переможці акції першого і другого етапів вже отримали свої компенсації. Наступні переможці будуть названі 15 лютого і 15 березня. Тоді ще більше клієнтів ПриватБанку отримають по 500 гривень на карту за оплату послуг в безготівковій формі. На кожному етапі винагороду у вигляді 500 гривень від ПриватБанку отримують приблизно 100 чоловік. Фахівці також пояснили, що взяти участь у такій акції можна з будь-якої гривневої банківською картою Visa від ПриватБанку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.