Перші 7 днів безкоштовно: Vodafone оновив популярну послугу

Компанія розповіла про своє зручному сервісі. Один з найбільших мобільних операторів країни “Vodafone Україна” займається не тільки наданням мобільного зв’язку, а й пропонує медіасервіс. Нещодавно компанія у своїй офіційній прес-службі розповіла про оновленої версії свого Медіасервіс Vodafone TV і рейтингу переглядів в період свят.

З настанням 2021 року у сервісу Vodafone TV оновився інтерфейс веб-сторінки. Нове візуальне оформлення стало більш інтуїтивним і простим для навігації, завдяки чого дивитися відео стало легше і зручніше.

Також повідомляється, що сторінка сервісу стала більш активно взаємодіяти з користувачем. Наприклад, на сайті з’явилися жанрові стрічки, за допомогою яких клієнтові легше буде вибрати кіно або серіал відповідно до своїх уподобань. Також тепер з’явилася історія переглядів.

На веб-сторінці з’явилася нова категорія з контентом для дітей, куди завантажені актуальні мультфільми і програми. Не забули і про шанувальників спорту, так як сервіс надає безкоштовні огляди футбольних матчів.

Особистий кабінет тепер показує більш детальну інформацію щодо передплати і дозволяє більш зручно проводити налаштування.

У компанії також розповіли, що в період з 31 грудня минулого року по 7 січня поточного року телеперегляд зросла на 40%. Українці все одно найчастіше дивляться українські телевізійні канали, такі як “1 + 1”, “ICTV”, “Україна”, “Новий канал” і “СТБ”.

Що стосується серіалів, та найчастіше українські глядачі вибирали “Гра престолів”, “Протистояння”, “Сопрано”, “Рим” і “30 срібників. Найпопулярнішими фільмами є комедії і блокбастери, такі як” Дивовижні пригоди доктора Дуліттл “,” Аквамен “,” Полювання на злодіїв “,” Поганий Санта “і” Форсаж Хоббс і Шоу “.

У компанії розповіли, що для того, щоб почати користуватися Vodafone TV досить встановити відповідну програму в Play Market або App Store. Додаток також можна встановити на Smart TV, або просто зайти в веб-додаток сервісу. Всім клієнтам, які активують тарифи “Старт”, “Оптимальний” і “Кіно Плюс” в подарунок дадуть 7 днів безкоштовного користування послугою.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.