Залишилося 7 днів: перевірте свій мобільний, Київстар заявив про закриття однієї з популярних раніше послуг

Київстар “закриває колись популярну послугу. Найбільший український оператор мобільного зв’язку відключає одну з популярних послуг. З 1 лютого 2021 року припиниться дія наданої “Київстар” послуги Star Guard Family, яка в недавньому часі користувалася великою популярністю. Про це повідомляє прес-служба оператора.

Як повідомляється на сайті оператора, послуга Star Guard Family більше не буде діяти з 1 лютого 2021 року пов’язане це зі зниженням попиту на неї. Однойменне додаток, за допомогою якого забезпечувалося дію послуги, більше не можна буде скачати з Google Play і AppStore.

Додаток Star Guard Family було запущено компанією “Київстар” спільно з творцями одного з найпопулярніших антивірусів Avast. Воно використовувалося для забезпечення членам сім’ї безпечного середовища при використанні смартфона.

Воно використовувалося для обмеження дітьми користування смартфоном або встановленими на ньому додатками, також була можливість відстежувати місцезнаходження дитини, батькам надходили повідомлення про те, що дитина дістався до точки призначення – в школу, на секцію, або додому.

За допомогою цього додатка можна було також встановити обмеження на доступ до мережі, або блокувати сайти, на яких міститься контент для дорослих. Також додаток забезпечувало деякий рівень захисту використання телефону, коли дитина поза мережею.

Печуть послуги також включав в себе додаток Star Guard my, яке використовувалося для захисту телефону від зовнішніх загроз, таких як віруси. Також додаток могло очищати пам’ять телефону або встановлювати захист на потрібні користувачеві програми.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.