ПриватБанк заявив про зниження кредитних ставок

ПриватБанк ввів пільгову ставку кредитування підприємців. Один з найбільших українських банків ПриватБанк приготував для своїх клієнтів приємний сюрприз. Зокрема це торкнеться представників малого бізнесу. На сайті фінустанови йдеться, що для підприємців з’явилися вигідні умови кредитування.

У повідомленні вказується, що з початку 2021 року ставки по кредитах для малого бізнесу і підприємців будуть знижені.

За словами начальника Дирекції МСБ ПриватБанку Євгена Згорів, пільгова ставка буде діяти на період з 1 січня до кінця лютого. Нововведення стосується програми фінансування підприємців “КУБ”.

Представник банку повідомляє, що на ці два місяці ставка по кредиту знизиться до 1,4% в місяць від початкової суми кредиту за перші півроку і 1,2% в місяць за наступний термін користування кредитом.

Також в банку нагадали, що 2020 року близько 25 тисяч підприємців взяли кредити в Приватбанку на суму понад 8,8 мільярда гривень.

Крім того повідомляється, що за даними дослідження банківського ринку компанії CBR ПриватБанк є основним банком 70% підприємців і 45% юридичних осіб.

Раніше в ПриватБанку розповіли про корисної послуги для своїх клієнтів. Виявляється можна додати свої дисконтні карти різних магазинів в додаток Приват24, щоб вони не загубилися. Для цього достатньо просто відсканувати QR або штрих-код дисконтної карти Вже після цього вона з’явиться у вашому додатку.

Також в банку нагадали, що є функція Bonus +. Ця програма для покупок за допомогою банківських карт. За кожну покупку в певних торгових точках на бонусний рахунок капають відсотки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.