Стали відомі характеристики і ціна Redmi Note 10 Pro

Всього кілька днів тому ми були свідками дебюту першого високопродуктивного смартфона верхнього сегмента середнього рівня з підтримкою 5G під назвою Redmi Note 9T 5G. З цього моменту пройшло не так багато часу, але в Інтернеті вже почали з’являтися новини про модель Redmi Note 10 Pro.

Хоча інформація ні від одного з наших джерел офіційно не підтверджена, достовірність її відносно висока. Для початку зазначимо, що ми знову можемо розраховувати на чудовий верхній сегмент середнього класу, в якому Redmi, як виробник, зазвичай проявляє себе найкращим чином.

Redmi Note 10 Pro: перші відомості
Завдяки порталу 91mobiles у нас є доступ до деяких основних характеристик смартфона Redmi Note 10 Pro. Також повідомляється, що смартфони серії Note 10 з’являться на ринку як мінімум в трьох кольорах, а саме в чорному, білому і зеленому.

Як ви можете бачити на зображенні вище, пристрій буде побудовано на базі потужного процесора середнього рівня під назвою Qualcomm Snapdragon 750G, який підтримує обмін даними в мережах п’ятого покоління, і отримає 4 ГБ оперативної пам’яті.

На передній панелі ми можемо очікувати дисплей з діагоналлю 6,67 дюйма, при цьому не виключена підтримка більш високої частоти оновлення. На задній панелі буде розташована квадро-камера: основний датчик на 64 Мп, ширококутний об’єктив 8МП і два 2-мегапіксельних датчика.

Нарешті, стало відомо, що пристрій буде живитися від акумулятора ємністю 4820 мАг, що є гідною специфікацією. Ймовірно, ми побачимо досить високу потужність швидкої зарядки, але у нас поки немає інформації про це.

Redmi Note 10 Pro: орієнтовна ціна
Що стосується ціни, купити Redmi Note 10 Pro на індійському ринку можна буде за ціною 16 999 індійських рупій, що в перерахунку становить приблизно 192 євро / 234 долара США. Більш детальну інформацію ми зможемо дізнатися в лютому, коли смартфон повинен бути офіційно представлений.

І, звичайно, ми продовжимо стежити за ситуацією і повідомляти найсвіжіші новини. Якщо ви не хочете пропустити щось важливе, стежте за нашим сайтом, читайте новини, беріть участь в обговореннях.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.